BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

SKANDAL KOMBËTAR: PROJEKTI STRATEGJIK TAP'I I FALET GREQISË
10 39612
SKANDAL KOMBËTAR: PROJEKTI STRATEGJIK TAP'I I FALET GREQISË

SKANDAL KOMBËTAR: PROJEKTI STRATEGJIK TAP'I I FALET GREQISË

SKANDAL KOMBËTAR: PROJEKTI STRATEGJIK TAP'I I FALET GREQISË Rrëmuja politike dhe errësira e qëllimshme mediatike bënë që të kalonte në heshtje publike njoftimi shqetësues se Greqia do të menaxhojë segmentin e gazsjellësit...

Devamı
MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE SHPRESË!
0 356
MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE SHPRESË!

MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE

MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE SHPRESË! Shpetim Axhami...

Devamı
MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE SHPRESË!
0 356
MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE SHPRESË!

MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE

MBRETËRIA SHQIPTARE: DJE JETIKE PËR SHTETFORMIM, SOT ALTERNATIVË PËR ZHVILLIM DHE SHPRESË! Shpetim Axhami...

Devamı
BURG POLITIK E JO KARANTINË: KUR TË NDRYJNE ME QELLIM E ME STIL NË LAGERISTAN-IN SHQIPTAR │Shenasi RAMA
0 3348
BURG POLITIK E JO KARANTINË: KUR TË NDRYJNE ME QELLIM E ME STIL NË LAGERISTAN-IN SHQIPTAR │Shenasi RAMA

BURG POLITIK E JO KARANTINË: KUR TË NDRYJNE ME QELLIM E ME STIL NË LAGERISTAN-IN

BURG POLITIK E JO KARANTINË: KUR TË NDRYJNE ME QELLIM E ME STIL NË LAGERISTAN-IN SHQIPTAR Prof. Dr. Shenasi RAMA...

Devamı
BRUKSELI GREQISË:  MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP
0 23525
BRUKSELI GREQISË:  MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

BRUKSELI GREQISË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

KRYEQYTETI E BE-së I TERHEQ VESHET KREQISE DUKE I THËNË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP...

Devamı
U PREFSH NË PAQE EDITA JONË
0 18530
U PREFSH NË PAQE EDITA JONË

U PREFSH NË PAQE EDITA JONË

U PREFSH NË PAQE EDITA JONË Me keqardhje morem lajmin e trishtuar për Editen tonë, ajo ka ndërruar jetë dhe tani nuk është më me familjen e të dashurit e saj por është nje lule në parajsën e xhenetit. Unioni Studentor...

Devamı
image
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'